ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

Τι είναι το λογότυπο;

Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας και εταιρικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης.

Συχνά η δημιουργία ενός λογοτύπου θεωρείται ως ο σχεδιασμός ενός γραφιστικού σχεδίου. Ωστόσο, το λογότυπο (ή ο λογότυπος ή logo) δεν είναι μόνο ένα γραφιστικό σχέδιο, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, το σήμα κατατεθέν της.

Αν θέλουμε να κατανοήσουμε τη σημασία που έχει ένα λογότυπο, αρκεί να σκεφτούμε τα εκατοντάδες λογότυπα τα οποία βλέπουμε καθημερινώς. Πόσα λογότυπα τα συνδέουμε αμέσως με προϊόντα ή υπηρεσίες. Πόσα λογότυπα δεν τα προσέχουμε ή δεν τα κατανοούμε και φυσικά δεν τα συνδέουμε με κάποια επιχείρηση. Ας σκεφτούμε λοιπόν, το λογότυπο, ως την πρώτη και ίσως την πιο καθοριστική επαφή μιας επιχείρησης με το καταναλωτικό κοινό και με τους πιθανούς πελάτες.

 

Σχεδιασμός ενός επιτυχημένου λογοτύπου.

Ως επαγγελματίες γραφίστες με πολύχρονη εμπειρία στη δημιουργία λογοτύπων γνωρίζουμε πως το σωστό λογότυπο πρέπει να είναι άρτιο, λιτό, μοναδικό, εύκολα αναγνωρίσιμο και ευανάγνωστο σε οποιαδήποτε μορφή.  Η επιτυχία σχεδιασμού λογοτύπου εξαρτάται από το καλό και όχι πρόχειρο logo design και τους επαγγελματίες γραφίστες που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία, φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας μοναδικό και σύγχρονο λογότυπο. Το γραμμικό σχέδιο, ο συνδυασμός γραφικών, σχεδίου ή κειμένου με την επιλογή της κατάλληλης τυπογραφίας (γραμματοσειρά) και του χρώματος πρέπει να έχει συγκεκριμένους στόχους για να είναι αποτελεσματικό.

 

Η διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου

Επικοινωνούμε μαζί σας, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που θέλετε και σας εκφράζει να αναδείξετε. Αξιολογούμε το ύφος και το μοτίβο και προσδιορίζουμε την εικόνα της εταιρείας και των υπηρεσιών σας. Μελετάμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία σας και προχωρούμε σε μια ποιοτική γραφιστική ανάλυση. Σε όλα τα στάδια προσέγγισης και δημιουργίας επικοινωνούμε ώστε το λογότυπο σας να εκφράζει την τεχνογνωσία, την αισθητική και τη νοοτροπία της δραστηριότητας σας.

Η ποιοτική εργασία, η προσέγγιση καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθούμε εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα. 

 

Σχεδιάστε μαζί μας την εταιρική σας ταυτότητα!

Σχεδιάζουμε την εταιρική σας ταυτότητα, από το λογότυπο και το σήμα σας μέχρι και όλα τα εταιρικά και διαφημιστικά έντυπα και εφαρμογές που θα χρειαστείτε, για την ολοκληρωμένη φυσική ή ηλεκτρονική προβολή της επιχείρησης ή του e-shop σας.

Αν δεν έχετε ακόμη λογότυπο ή το υπάρχον λογότυπο δεν σας ικανοποιεί αισθητικά, αναλαμβάνουμε, εκτός από τον αρχικό σχεδιασμό ενός brand name, και τη βελτιστοποίηση υπαρχόντων σημάτων ώστε να πληρούν εκτός από την αισθητική εικόνα και τις τεχνικές προδιαγραφές για την εφαρμογή τους.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εντός 24 ωρών, κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Η εταιρεία ©THESSTAPETO , εργάζεται στη βιομηχανία γραφικών και γραφικών τεχνών που συγκεντρώνει εικόνες, τυπογραφία ή κινούμενα γραφικά για να δημιουργήσει ένα κομμάτι σχεδίου.

Η ©THESSTAPETO δημιουργεί τα γραφικά κυρίως για δημοσίευση , έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα , όπως φυλλάδια (μερικές φορές) και διαφημίσεις. Είναι επίσης μερικές φορές υπεύθυνες για στοιχειοθεσία , απεικόνιση , διεπαφές χρήστη και σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Βασική ευθύνη της ©THESSTAPETO είναι η παρουσίαση πληροφοριών με τρόπο που να είναι προσιτός και αξέχαστος. Εξειδικευόμαστε στην οπτική επικοινωνία και τον επαγγελματικό σχεδιασμό γραφιστικών εφαρμογών. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και την ανάπτυξη της οπτικής επικοινωνίας του brand σας. Από την έρευνα μέχρι το σχεδιασμό της τελικής του εικόνας. Η δημιουργία ενός brand διαμορφώνει, οργανώνει και συντονίζει συναισθηματικά τη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στο προβαλλόμενο αντικείμενο.

Η εταιρεία μας ©THESSTAPETO συνεργάζεται με σχεδιαστές γραφικών, καλλιτέχνες και φωτογράφους.

Στείλτε το αίτημα σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία (*).

    Skip to content