Την ημέρα αποστολής της παραγγελία αποστέλλεται ενημερωτικό email με τον αριθμό δέματος. Η διανομή των παραγγελιών γίνεται  με τους παρακάτω τρόπους.

  • Παράδοση προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER (προτεινόμενη courier)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, σας γνωρίζουμε ότι το κόστος αποστολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε.
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
Άν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στις αποθήκες μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δε θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Για παράδοση εντός Ελλάδος, ο χρόνος διανομής της παραγγελίας υπολογίζεται από 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος υπολογίζεται απο 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Εντός Θεσσαλονίκης η διανομή γίνεται σε 1 – 2 εργάσιμες ημέρες.

Για την Κύπρο ο χρόνος υπολογίζεται 3 – 5 ημέρες.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ COURIER για την μεταφορά των προϊόντων σας κατά τα ανωτέρω, απαιτείται να έχετε εξοφλήσει προηγουμένως το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας και το κόστος μεταφορικών (όπως αυτό καθορίζεται παρακάτω) και τότε η πληρωμή γίνεται δεκτή μόνον με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με paypal. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, η χρέωση των μεταφορικών καθώς και η χρέωση της υπηρεσίας της αντικαταβολής για την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων και η συνεννόηση γίνεται απ’ ευθείας από τον αγοραστή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών η δαπάνη των εξόδων αποστολής επιβαρύνει και σε αυτή την περίπτωση εξ ολοκλήρου τον αγοραστή, με την μόνη διαφορά ότι η δαπάνη αυτή δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων (καθώς κάθε εταιρεία ταχυμεταφορών διαθέτει δική της τιμολογιακή πολιτική), η συνεννόηση γίνεται απ’ ευθείας από τον αγοραστή και η εξόφληση σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να γίνει είτε με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με Paypal είτε μέσω αντικαταβολής (η χρέωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρεία ταχυμεταφορών επιβαρύνει και πάλι τον αγοραστή).

Οι χρεώσεις στην περίπτωση παράδοσης προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER από Πόλη σε Πόλη προς χερσαία Ελλάδα είναι οι εξής:
-Αποστολές βάρους έως 2 κιλά: 5€
-Αποστολές βάρους από 2,001 έως 5 κιλά: 8€
-Αποστολές βάρους από 5,001 έως 10 κιλά: 15€
-Αποστολές βάρους από 10,001 έως 20 κιλά: 29€
-Αποστολές βάρους από 20,001 έως 30 κιλά: 40€

Οι χρεώσεις αυτές δύναται να αλλάξουν για μελλοντικές αγορές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του αγοραστή. Στην περίπτωση αυτή θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας οι νέες χρεώσεις.

Διευκρινίζετε ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την εμπρόθεσμη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας.
Η προθεσμία εντός της οποίας η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρεία υποχρεούνται να παραδώσουν τα προϊόντα ορίζεται αποκλειστικά από τις τελευταίες αναλόγως της διεύθυνσης παράδοσης.

Leave a comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο